Yz Carb? Problem


No replies to this topic
  • WISEHEAD

Posted February 24, 2006 - 03:06 PM

#1

My 02 426 Has Been Stood A Few Weeks While I Make Some Supermoto Wheels Fit. It No Longer Starts As Before, Takes Quite A Few Kicks On Choke & When It Fires Up It Runs Fine On Fast Idle But When You Open The Throttle It Tries To Die As If Its Too Weak. If You Build The Revs Slowly It Does Rev But Gives Flames & Bangs From The Exhaust. Does The Carb Need & Strip & Clean Or Could It Be The Throttle Position Sensor? Any Ideas Welcome, You Guys Must Know The Answer!





Related Content

Forums
Photo

The "going back to the other darkside" adventure... by Monk


Dirt Bike   Make / Model Specific   KTM   250/350/450/505 SX-F & XC-F (4-Strokes)
  • Hot  113 replies
Forums
Photo

2016 YZ450 by CaptainKnobby


Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  59 replies
Forums
Photo

Snake pit oct 30th by The Anvil


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  293 replies
Forums
Photo

Megabomb Fitment by 288yz450


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 1 reply
Forums
Photo

Chubby dad, looking at bikes , First trip to the orange/black forum ! by Slow_ride


Dirt Bike   Make / Model Specific   KTM   250-530 EXC/MXC/SXC/XC-W/XCR-W (4-Strokes)
  • Hot  28 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.