Shifter problem yz450f


3 replies to this topic
  • civitron69

Posted February 10, 2006 - 06:08 PM

#1

I have a 2003 yz450f. I was trying to replace the shifter oil seal and when I tried to put the shifter back on the shaft went in and now it wont shift at all. I have tried to pry it out and it will not budge. Any suggestions?

  • civitron69

Posted February 10, 2006 - 07:29 PM

#2

Forgot to mention when I pull in the clutch it does nothing. It acts like it is still in gear. It doesn't make sense, the bike was working perfectly. All that I did was take the crank case cover off, replace the water pump seals, put a new gasket on the crankcase, put it back together and then tried to replace the oil seal on the shifter. Has anyone ever heard of this problem?? I searched it but I found nothing. I hope I dont have to tear apart everything :thumbsup: Any help would be greatly appreciated. Thanks.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • mkporn

Posted February 10, 2006 - 08:47 PM

#3

Did you get the pump shaft ing right when you put it back together? Sounds like you pushed the shift shaft back into the clutch lide case. Pull the clutch side case and put the shaft back in place... (use a manual) :thumbsup:

  • civitron69

Posted February 11, 2006 - 10:49 AM

#4

Ahh thanks you were right, got it working now. :thumbsup:





Related Content

 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.