Finally got my 06 ready to ride...


9 replies to this topic
  • Ga426owner

Posted February 04, 2006 - 12:16 PM

#1

I have had mine for 2 weeks now ... It has not seen dirt yet...I just completed it! :thumbsup:
I disassembled it - reassembled to spec
Every bolt/fastner is torqued
All linkage, every axle, every bearing all lubed like it should have been....these things are dry, with a lite film of grease from the factory...pathetic.
Graphics are applied - DecalWorks
Litespeed pegs, Ironman/DID ERT, Zipty fuel screw, rejetted, Sen Dec, MS3 Starcross all installed and ready to break it in......and the weather sux :thumbsup:

  • NYMXer

Posted February 04, 2006 - 01:17 PM

#2

Now that you have experiance, I'll be right over with mine. Don't worry, I'll help too......someone has to hold the worklight! LOL

  • mtrdrms

Posted February 04, 2006 - 08:47 PM

#3

lets see some pics!

  • cowboyona426

Posted February 04, 2006 - 09:44 PM

#4

Agreed, pics would be good!

  • Ga426owner

Posted February 05, 2006 - 09:13 AM

#5

I have had mine for 2 weeks now ... It has not seen dirt yet...I just completed it! :thumbsup:
I disassembled it - reassembled to spec
Every bolt/fastner is torqued
All linkage, every axle, every bearing all lubed like it should have been....these things are dry, with a lite film of grease from the factory...pathetic.
Graphics are applied - DecalWorks
Litespeed pegs, Ironman/DID ERT, Zipty fuel screw, rejetted, Sen Dec, MS3 Starcross all installed and ready to break it in......and the weather sux :thumbsup:



Here are some pics of the "virgin":
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • yz_for_me

Posted February 05, 2006 - 09:24 AM

#6

Nice! Lookin very good. Now you just need some dirt on it. :thumbsup:

  • Ga426owner

Posted February 05, 2006 - 09:29 AM

#7

Nice! Lookin very good. Now you just need some dirt on it. :thumbsup:


Thanks....problem is it is 36 degrees outside....15-20mph wind....... :thumbsup:

  • FFRacing79

Posted February 05, 2006 - 09:31 AM

#8

Thanks....problem is it is 36 degrees outside....15-20mph wind....... :thumbsup:


You wuss!!! j/k Tdub

  • yz_for_me

Posted February 05, 2006 - 09:38 AM

#9

Thanks....problem is it is 36 degrees outside....15-20mph wind....... :thumbsup:


That sucks. I know the feeling. Ironically, I have nearly identical conditions here today. Currently 39 degrees with 18 mph winds. :thumbsup:

  • Ga426owner

Posted February 05, 2006 - 01:15 PM

#10

You wuss!!! j/k Tdub


yea so what...........45 is my limit..... :thumbsup:





Related Content

 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.