XR 600 emissions test failure


5 replies to this topic
  • Chezed

Posted October 04, 2005 - 09:46 AM

#1

2000 XR600 won't pass emissions; hydrocarbon readings OK but it fails carbon monoxide at all three idle test portions of the test. So far have put on new air cleaner, cleaned the spark arrestor, adjusted the valves. No help. Apparently, the carburetor has no idle mixture adjust screw. Anyone have an explanation or cure?

  • wr450fyamaha

Posted October 04, 2005 - 10:58 AM

#2

well if it doesnt have a mixture screw you might wanna go ahead and rejet it. would just turning the idle down work?

  • Shawn_Mc

Posted October 04, 2005 - 01:22 PM

#3

Emissions test on an off road motorcycle?

What in thee hell are you doing?

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • don87xr600

Posted October 04, 2005 - 04:29 PM

#4

Time for a new powerband! :banghead:

  • Supplicate

Posted October 04, 2005 - 04:32 PM

#5

Time for a new powerband! :banghead:

go for the red one :banghead:

  • wr450fyamaha

Posted October 04, 2005 - 05:50 PM

#6

Time for a new powerband! :banghead:



i would reccomend the green one for street riding.....pluss check out the sales lady......shes a real looker.


Posted Image





Related Content

 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.