yz426 fouling plugs


3 replies to this topic
  • snakeoil

Posted September 26, 2005 - 07:24 PM

#1

YZ 426 started fouling plugs after 5-6 hours of ride time, didn't use to...anyone have an idea why???

  • 02YZ426

Posted September 26, 2005 - 08:02 PM

#2

Did you try a new plug in it? Maybe some bad gas?

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • fast426

Posted September 26, 2005 - 10:12 PM

#3

Can almost guarantee bad fuel. If you search, we had a thread going on this in the last couple weeks. Lot's of good info.

  • snakeoil

Posted September 27, 2005 - 02:02 PM

#4

Did you try a new plug in it? Maybe some bad gas?

thanks, I'll try something different.





Related Content

Wiki
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info


Articles
  • 0 replies
Forums
Photo

05 yz450f not fast enough by RedeyeYZ


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  38 replies
Forums
Photo

James Stewart back on a YZ450F by YamaLink


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  47 replies
Forums
Photo

BIGBORE FOR YZ450F 2006? by Taattie94


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Reviews

Yamaha YZ450F 2017 by Chris.GVS


Yamaha YZ450F 2017
  • * * * * *
  • 1 review
  • Last review by Tommyk_55
  • On January 15, 2017
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.