2002 yz426f carb help please


1 reply to this topic
  • rasta

Posted July 15, 2005 - 12:30 PM

#1

just got a msr mixture screw(just like zip ty) and a hmf performance silp-on pipe(not fmf). they said to run a 165 main so i did, but when i am going about 10 miles per hour in second gear it rides like a 2-stroke, crack the throttle half way and bike takes off slow,then when rpms are high it rides normal. any help would be appreciated. i also line in the city so cant go for test rides that easily.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Hick

Posted July 15, 2005 - 08:48 PM

#2

Hmmm.

Probably not the main jet. What is your idle mixture setting? Put it at 1-3/4 turns out from all the way in.


That is where I would start. It may also be your clip setting, or even problems w/ your hot start or accelerator pump.

Check your idle mix and get back to us.


Hope this helps.





Related Content

Wiki
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info


Articles
  • 0 replies
Forums
Photo

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Forums
Photo

Is it worth it? (Cam and High compression piston) by macgi77


Dirt Bike   Make / Model Specific   Honda   CRF 150/230 F/L
  • Hot  36 replies
Forums
Photo

2016 YZ450 by CaptainKnobby


Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  59 replies
Forums
Photo

Michigan Motocross Tires by 288yz450


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.