problem hotcams

2 replies to this topic
  • Andrea

Posted February 21, 2005 - 12:27 PM


I have just put the the cammes of the hotcams on my yz400, but the motorbike wan't start.... i'm sure that the timing correct, it needs to change the jetting to the carburetor?


p.s: i also put a carbon fiber airbox.


Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Indy_WR450

Posted February 21, 2005 - 01:04 PM


I assume you checked clearances with the new cams? :) Keep kicking! Try a new sparky! :)

  • DoctorRzed

Posted February 21, 2005 - 02:41 PM


Double check everything and try bump starting the bike :)

Related Content


Is it worth it? (Cam and High compression piston) by macgi77

Dirt Bike   Make / Model Specific   Honda   CRF 150/230 F/L
  • Hot  36 replies

yz250x vs 450 4t comparisons (preferably desert riding) needed by JakeNorthrupYZ450F

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   Yamaha 2-Stroke
  • 9 replies

Help with 2000 yz426 by weekend woods racer

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  36 replies

100 hrs on 2014 yz450f, shim valves or replace them? by ttr230rider6

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  79 replies
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info

  • 0 replies

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.