yz400f running lean


No replies to this topic
  • Shane_Bettin

Posted February 13, 2005 - 08:59 PM

#1

ive got a yz400f that was running really good up untill a couple of rides ago. out of no where it just started running lean according to the colour of the plug. i torn it down and i found that i have an exhaust leak where the header connects to the pipe. im basically wondering if a lean situation caused by an exaust leak will do damage to the engine?
thanks
shane





Related Content

Forums
Photo
Motocross

Thinking about Yamaha 250... by Arctic Pride


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  491 replies
Wiki
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info


Articles
  • 0 replies
Forums
Photo
Supercross

Wilson the Blue Privateer by jetfuel


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  50 replies
Forums
Photo

Should I buy this bike? help....... by Numsa Hul


Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   What bike should I buy?
  • * * * * *
  • 10 replies
Reviews

Yamaha YZ450F 2017 by Chris.GVS


Yamaha YZ450F 2017
  • * * * * *
  • 1 review
  • Last review by Tommyk_55
  • On Yesterday, 06:20 PM
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.