Header Question....


1 reply to this topic
  • sldietz

Posted September 20, 2004 - 09:05 AM

#1

I started my '01 426 yesterday and let it run for a bit...after about 3 minutes I noticed that the header was bright red next to the cylinder...I never remember it getting that hot...is this normal or is something amiss?
Thanks!

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • John_Lorenz

Posted September 20, 2004 - 09:35 AM

#2

normal





Related Content

Forums
Photo

First Hare scramble tips by dhend8


Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   General Dirt Bike Discussion
  • Hot  33 replies
Wiki
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info


Articles
  • 0 replies
Forums
Photo

Megabomb Fitment by 288yz450


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 1 reply
Forums
Photo

Snake pit oct 30th by The Anvil


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  293 replies
Forums
Photo

2016 YZ450 by CaptainKnobby


Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  59 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.