yz426 kickstart problem


1 reply to this topic
  • troyfisher123

Posted September 11, 2004 - 02:11 PM

#1

OK, I just had a very odd thing happen, and I have no idea what the hell the problem is...I just went riding. Everything was fine, bike started first kick with no problems. Now that I am home, I unloaded the bike and went to kick it. With the decomp lever in, it will kick all the way through the stroke to get to TDC, like always. When I let it out to kick it to start it, it won't go all the way through. It stops JUST before bottom. What's the problem?

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • motocross15_3

Posted September 11, 2004 - 02:35 PM

#2

my 426 does the samething wat i do is i hold in the decompression lever for like 3 kicks instead of 1 it starts...it may work, im not the greatest bike expert





Related Content

Wiki
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info


Articles
  • 0 replies
Forums
Photo

Is it worth it? (Cam and High compression piston) by macgi77


Dirt Bike   Make / Model Specific   Honda   CRF 150/230 F/L
  • Hot  36 replies
Forums
Photo
Motocross

Thinking about Yamaha 250... by Arctic Pride


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  491 replies
Forums
Photo

James Stewart back on a YZ450F by YamaLink


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  47 replies
Forums
Photo

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.