Getting Java script errors


6 replies to this topic
  • Hamish

Posted June 10, 2004 - 02:56 AM

#1

Recently, every time I open a page on thumpertalk I get 'Java Script Error. Object expected' Does anyone else get this or is it just my $%#$#$% computer???
thanks

  • Gordingull

Posted June 10, 2004 - 03:17 AM

#2

I think it's just your #$%!ing computer :thumbsup:

  • Indy_WR450

Posted June 10, 2004 - 07:38 AM

#3

Open your browser.
Go to tools tab and select Internet options
Select advanced tab settings and select disable script debugging and de select display notification about every script error. :thumbsup:

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Hamish

Posted June 10, 2004 - 10:12 PM

#4

thoses are the setting I had...still does it :thumbsup:

  • The_Missile

Posted June 11, 2004 - 01:31 AM

#5

:p :D :thumbsup: :awww: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) :mad: :usa: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :busted: :lol: :D :busted: :busted: :busted: :busted: :busted: :cry: :lol: :lol: :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc:

  • Gadsen

Posted June 13, 2004 - 05:54 PM

#6

Yes, I got the exact same thing. It showed up after the "new" TT and then when they switched to the old looking format, there it was. I just fixed it tonight by clearing all my cookies, deleting all off line files then clearing history. Gone!

  • Hamish

Posted June 13, 2004 - 08:22 PM

#7

toyota tech, u r a ledgend :thumbsup:

thanks




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.