400/426 Svc Manual on PDF file??



12 replies to this topic
  • Weezer_#_1

Posted April 16, 2002 - 01:14 AM

#1

I know Motoman had one on his site but I cannot locate his site.
Can anyone help me find it or know where I can get the svc manual on disk??

Thanks

  • sirthumpalot

Posted April 16, 2002 - 02:18 AM

#2

I don't have the pdf, but let me know if you have a lot of trouble finding it and I can put the '01 manual in .bmp form for you.

  • John_Lorenz

Posted April 16, 2002 - 03:10 AM

#3

Motomans new site is

http://motoman393.forreal.net

[ April 16, 2002: Message edited by: EgoAhole ]

  • Merfman

Posted April 16, 2002 - 03:54 AM

#4

Izzit just me? All the tech links seem to be broken...

Merf

  • John_Lorenz

Posted April 16, 2002 - 03:57 AM

#5

Merfman
to what Motomans site ?

  • Merfman

Posted April 16, 2002 - 04:05 AM

#6

The new one...
http://motoman393.forreal.net

If I click on any of the pictures or tech links, I get a 404... ferinstance..

BK mod:
Not Found

The requested URL /tech\carb.html was not found on this server.

Merf

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • John_Lorenz

Posted April 16, 2002 - 04:12 AM

#7

Merfman
I just chked the site it is working I can get the tech stuf and picks no worries

Question
1: What Browser you using, Netscape, IE or ?
2: What Version of Browser
3: Are you using AOhell, CompuuccServ or ?

  • Merfman

Posted April 16, 2002 - 04:14 AM

#8

Originally posted by EgoAhole:
Merfman
I just chked the site it is working I can get the tech stuf and picks no worries

Question
1: What Browser you using, Netscape, IE or ?
2: What Version of Browser
3: Are you using AOhell, CompuuccServ or ?


Netscape vers 4.79

Using work account. I'll try again from home. I had problems with moto's account on the other site, when trying to access from here.

Merf

  • John_Lorenz

Posted April 16, 2002 - 04:17 AM

#9

Merfman
Motoman is using Frames in his site, Netscape 4.7 has a problem with frames.

Upgrade to Netscape 6 and the issue should go away

  • Merfman

Posted April 16, 2002 - 04:21 AM

#10

I have the new netscape at home. Using 4.79 at work 'cause that's what they give us. May have something to do with the fact I'm running on a unix box... :)

Merf

  • John_Lorenz

Posted April 16, 2002 - 04:22 AM

#11

Ya I just tested 7.4 on the Solaris I have same issues, I am now setting up net 6.2.1 this should resolve the problems. Netscape now supports most 80% of the internet standards... :)

Will let you know

[ April 16, 2002: Message edited by: EgoAhole ]

  • John_Lorenz

Posted April 16, 2002 - 05:22 AM

#12

Merfman

Netscape 6.2.2 is working just fine,

Solaris requires a **** load of patches (SUNprise)

But the WIndows Ver works great

  • Weezer_#_1

Posted April 16, 2002 - 06:05 AM

#13

Thanks.......you guys rock!!!!!!!!!!!!





Related Content

Forums
Photo

Megabomb Fitment by 288yz450


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 1 reply
Forums
Photo

1998 yz400f will not idle. by trolley


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  32 replies
Forums
Photo

YZ450FX OR YZ450F by MESSMAKER


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  30 replies
Forums
Photo

James Stewart back on a YZ450F by YamaLink


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  47 replies
Forums
Photo

The "going back to the other darkside" adventure... by Monk


Dirt Bike   Make / Model Specific   KTM   250/350/450/505 SX-F & XC-F (4-Strokes)
  • Hot  113 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.