2001 yz426f still no spark.


2 replies to this topic
  • psmith994

Posted November 11, 2014 - 02:31 PM

#1

Cdi changed. Grounds checked. All electronic components check for proper ohm readings. All wires checked. Tps checked. I have signal from the stator pickup to the cdi but nothing past the cdi. Please help.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • psmith994

Posted November 12, 2014 - 12:49 PM

#2

Wow...nothing. that sucks

  • grayracer513

Posted November 12, 2014 - 04:52 PM

#3

If you have checked all three coils on the stator (source, exciter, and trigger coil), the ignition coil, the TPS, and the kill switch, and you have tested each of the wires in the harness for continuity from end to end, then it's likely to be the CDI.  But only if.







Related Content

Forums
Photo

Snake pit oct 30th by The Anvil


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  293 replies
Forums
Photo
Motocross

Thinking about Yamaha 250... by Arctic Pride


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  491 replies
Forums
Photo

Michigan Motocross Tires by 288yz450


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
Forums
Photo

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Forums
Photo

yz250x vs 450 4t comparisons (preferably desert riding) needed by JakeNorthrupYZ450F


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   Yamaha 2-Stroke
  • 9 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.