05 WR450F no lights



1 reply to this topic
  • ktmracing16

Posted August 18, 2014 - 07:40 PM

#1

Hi. I just traded my snowmobile for a 05 WR450F. The headlight plug is melted on the top wire. The horn is bypassed. No taillight. I just brought it home an hour ago and haven't started tracking things down yet. I would like to know if anyone else has experienced this. This bike starts right up and runs great. Any pointers would be greatly appreciated. I'm no good at electrical. Thx



Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • still2smokin

Posted August 19, 2014 - 10:49 AM

#2

I would check the voltage regulator/rectifier first.

Its sounds like you have an aftermarket dual sport kit
so you are going to have to identify which one it is,
then down load their wiring diagram.
Dual sport kits and aftermarket stators
convert the bikes electrical system from AC to DC using an aftermarket regulator /rectifier.

Get a decent ohm/voltage meter and down load a manual for your bike
( you will find a link for manuals in the
WR Performance index in the WR Forum ) .

The manual has easy instructions for testing electrical components.

Edited by still2smokin, August 19, 2014 - 11:01 AM.





 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.