Troubleshooting no spark yz400f

No replies to this topic
  • Ti954

Posted June 14, 2014 - 08:33 AM


Using a multimeter I tested for voltage at the plug boot. It read from 0 and jumped back and forth from 1 to 3. Same result testing the incoming wire on the coil. I need to unplug the harness coming out of the stator but I need to know what wires to test for voltage and what should it be. Also I was told this bike has no regulator/rectifier. Is this true? It's a 1999 yz400f. Thanks for any help in advance.

Related Content


Is it worth it? (Cam and High compression piston) by macgi77

Dirt Bike   Make / Model Specific   Honda   CRF 150/230 F/L
  • Hot  36 replies

First Hare scramble tips by dhend8

Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   General Dirt Bike Discussion
  • Hot  33 replies

Need help by Goforaride

Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  68 replies

Michigan Motocross Tires by 288yz450

Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.