04 YZ450F Running Rich on Top w/ Stock Main


4 replies to this topic
  • Pudgy_Misfit

Posted April 15, 2014 - 10:29 AM

#1

Kind of funny, runs pretty good except at the top end I'm stuttering and my buddy says he can smell gas when hes riding behind me... Any ideas??

 

The main is the stock 165. Not really sure where else to check. Thanks!!



  • Pudgy_Misfit

Posted April 15, 2014 - 10:53 AM

#2

So, it's worth mentioning the air filter is dirty, the plug is a CR7E not a CR8E and I was riding at a slightly higher altitude.

 

Sounds solved to me, maybe some veteran YZer will come along and lay down the knowledge hammer.



Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Pudgy_Misfit

Posted April 15, 2014 - 01:59 PM

#3

Just thought of something, anybody know the stock needle or clip position? I can't imagine I'm totally right.

 

Any pro knowledge hammerers?



  • grayracer513

Posted April 15, 2014 - 03:07 PM

#4

Clean the air filter and reoil it first.  Then we'll talk.



  • Pudgy_Misfit

Posted April 15, 2014 - 04:43 PM

#5

I love that hammer gray!

 

:goofy:







Related Content

 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.