mi hedlight 09 wr450. not work


8 replies to this topic
  • PacoPaez

Posted April 06, 2014 - 10:37 AM

#1

Please help no juice at connector bolb is good is tracing wires is goes to under frame what can I do?

Edited by PacoPaez, April 06, 2014 - 03:21 PM.


  • PacoPaez

Posted April 06, 2014 - 06:14 PM

#2

?????

  • flyandride

Posted April 06, 2014 - 07:39 PM

#3

Do you have a wiring diagram?  If not, I can post it here.  The headlight runs off AC and will only work if the bike is running.  There is a black and a green wire to the headlight.  Black is ground and green connects to white coming from the stator.  



  • PacoPaez

Posted April 06, 2014 - 10:10 PM

#4

Thanks flyandride in that case I think my problem is coming from the stator broke my side cover and welded it, it is posible stator is toching case?

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • flyandride

Posted April 07, 2014 - 04:49 AM

#5

I would pull the cover and see if the stator is damaged or touching the cover.  



  • PacoPaez

Posted April 07, 2014 - 09:45 AM

#6

Yes thats next will do today have to change oil in prep for Baja Ride this weekend

  • jk87

Posted October 10, 2014 - 10:46 PM

#7

Could you please post the wiring diagram flyandride?

  • flyandride

Posted October 12, 2014 - 08:33 PM

#8

Here it is.  wiringwr450f150ppi.jpg



  • PacoPaez

Posted January 27, 2015 - 09:17 PM

#9

Wow just foud my post I did find the problem head light wire at the stator cut by the rotor better late than........someone might use this info thanks.




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.