Yz400f start problems


4 replies to this topic
  • jordan__2014

Posted April 06, 2014 - 08:35 AM

#1

Hey I have been working on this bike for a few weeks now I re shimmed the valves cleaned the carb and this bike is still a pain to start if any one has had this problem any info u can share would be great

  • grayracer513

Posted April 06, 2014 - 04:24 PM

#2

Start by making sure you're doing it right:

 

http://www.yamaha-mo...troke_vid_a.mpg

 

http://www.yamaha-mo...troke_vid_b.mpg



Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • jordan__2014

Posted April 06, 2014 - 04:26 PM

#3

Link doesn't work

  • grayracer513

Posted April 06, 2014 - 04:53 PM

#4

It requires a media player that can run Quicktime videos.  Link's fine.



  • jordan__2014

Posted April 07, 2014 - 03:44 PM

#5

Ya I am doing it right I still think it's the carb it seems like it's starving for gas all the time even with the idle screw turned all the way in it won't idle I am going to rip it apart tm and see what I can do there has to be something wrong I have to double check the specks on the mixture screw but thanks for the help so far





Related Content

 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.