2012 wr450f engine cut out problem


9 replies to this topic
  • smally

Posted March 29, 2014 - 11:14 PM

#1

My bike s engine stopped 40klms into a ride and when I try to restart it will run for 5-10 secs then instantly switch off . Can hear fuel pump working . Put new spark plug in and can see good spark . Clean air filter and no trouble code's . Any thoughts ?

  • wr4502012

Posted March 29, 2014 - 11:55 PM

#2

Have you removed your tank,putting it back fuel hose can bend.If its not go right place.



  • bradgross71

Posted March 30, 2014 - 02:24 AM

#3

I think somebody had same problem. Check lean angle sensor. (I think that's what it's called)

  • smally

Posted March 30, 2014 - 01:17 PM

#4

Have checked fuel lines and fittings . And all elec wires, fuses , kill switch etc . Going to have a look at lean angle sensor now

  • BMWbeej

Posted March 31, 2014 - 01:46 AM

#5

I had a bad connection when I bypassed the bikestand cut-out. I think it used to cut out as soon as I put in gear though.



Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Navaho6

Posted April 01, 2014 - 12:52 PM

#6

See posts # 17 and 20 here - http://www.thumperta...nute/?hl= angle



  • bradgross71

Posted April 05, 2014 - 03:18 AM

#7

Did you get it fixed?

  • smally

Posted April 05, 2014 - 02:30 PM

#8

No not yet . Tried a lean angle sensor off my mates bike still cutting out

  • smally

Posted April 09, 2014 - 01:52 AM

#9

Anyone ?

  • Navaho6

Posted April 10, 2014 - 04:30 AM

#10

Bad gas, maybe? 

 

http://www.thumperta...e#entry11509786






 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.